Close

BESTEMMING NEDERLAND & ZWEDEN

 
Nederland

Zeilen in Nederland

Nederland Volendam vissersplaatsje zeilvakantie haventje

Nederland mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst met bestemmingen.

Nieuw : Vanuit Muiden, omgeving Markermeer (Amsterdam-Volendam) en IJsselmeer. In de oude Zuiderzee havens zoals Volendam, Monnickendam, Edam en Hoorn kun je prima uit eten of genieten van de bedrijvigheid rond de havens. En natuurlijk vind je ook rond het IJ in Amsterdam, op een steenworp afstand van het gezellige stadje Muiden, veel vertier.

Tip: Breng een bezoek aan het Muiderslot en/of ga lekker eten bij Restaurant Fort H of Graaf Floris. 

Huurprijs Bavaria 34cr vanaf 199,- euro per dag

IJsselmeer en Markermeer? Vraag ons om meer info!

 
Zweden

Wat kun je verwachten van een zeilvakantie in Zweden? Een schitterende, onbedorven kustlijn met vele duizenden eilanden waar je naar hartelust kunt ankeren of comfortabel in een van de vele jachthavens kunt overnachten.

Zeilen in Zweden

Beleef het eilandleven op zijn Zweeds: ongerepte natuur, schone stranden, je eigen onbewoonde eiland of vissersdorpjes langs de kust met fantastische visrestaurants. Het zeilseizoen in Zweden loopt van juli tot en met september. In hartje zomer is het maar drie uur per dag donker en dus zeil je aan de noord-, zuid-, oost- en westkust bijna altijd bij daglicht. De zeil- en vaarscene is sterk ontwikkeld in Zweden en langs de hele kust vind je talloze (jacht)havens.  Sail-Events werkt samen met een aantal bootverhuurbedrijven.

Goede zeilgebieden

zweden vissersplaatsje zeilvakantie haventje

Je kunt zeilen in de Botnische Golf in Zweeds Lapland en aan wal gaan om vanaf de oostkust van Noord-Zweden de vreemde en wonderschone geologie van de Hoge Kust te ondergaan. Of kies voor de archipel van Stockholm en de eilanden Finnhamn, Grinda, Utö en Sandhamn. Op al deze eilanden vind je restaurants en bars en worden activiteiten aangeboden op het gebied van natuur en avontuur. De archipel van Stockholm telt zo’n 30.000 eilanden en biedt dus letterlijk mogelijkheden te kust en te keur.

Neem contact op!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!