Close

Over Zeilen In Kroatië

Het team van Zeilen In Kroatië is een jonge en actieve speler op het gebied van zeilvakanties. Met veel enthousiasme en kennis bieden wij verzorgde zeilvakanties aan in Kroatië en ver daarbuiten. De crew van Zeilvakantie.nl zijn van huis uit enthousiaste watersporters en geven graag alle antwoorden op uw vragen wat betreft uw zeilvakantie.

Wij verzorgen zonnig zeilplezier zoals flottieljes, meezeilvakanties en geven al het advies wanneer u zelfstandig gaat zeilen in één van onze verhuur bestemmingen. Onze flottieljes in bijvoorbeeld Kroatië zijn inmiddels een begrip en met veel plezier staan onze begeleiders voor u klaar.

Een comfortabel zeiljacht die voldoet aan uw wensen is mede bepalend voor een geslaagde zeilvakantie. Zeilvakantie.nl streeft er naar kwalitatief hoogwaardige service op maat te bieden. Deze service is terug te vinden in de selectie zeiljachten en motorjachten die zeilvakantie.nl tot haar beschikking heeft.  

Om een wereldwijd aanbod van moderne jachten te kunnen bieden wordt er in veel gevallen nauw samen gewerkt met lokale bedrijven die de kwaliteit en service verlenen die wij en u als klant mag verwachten.

Onze lokale partners zijn met zorg geselecteerd en werken wij vaak al jaren mee samen.

Het hele team van Zeilen In Kroatië wenst u alvast een fijne zeilvakantie!

Lu de Boer, Jeffrey Cevat, Elly Biezeman, Edwin & Susan van der Pol, Frans  & Vivian Robertus, Jeffrey Smit Manon Tinbergen, Marc &  Nancy, Michel, Paul en Gerard.

Onze partners en/of handige links:
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!