Close

ONZE VLOOT

 
Onze vloot

Zeiljachten, Catamarans, Motorjachten & Gullets

Omdat wij zelf ook zeilers zijn, weten we wat voor u en uw bemanning belangrijk is. Daarom hebben wij geïnvesteerd in de beste en modernste jachtvloot in veel landen, om aan al uw wensen tegemoet te komen. Door nauw samen te werken met de beste charters, kunnen wij voortdurend blijven vernieuwen en er zeker van zijn dat onze zeiljachten speciaal zijn ontworpen voor uw comfort en zeilplezier.

Een comfortabel zeiljacht die voldoet aan uw wensen is mede bepalend voor een geslaagde zeilvakantie. Zeilen In Kroatië streeft er naar kwalitatief hoogwaardige service op maat te bieden. Deze service is terug te vinden in de selectie zeiljachten en motorjachten die Zeilen in Kroatië tot haar beschikking heeft.  

Om een “wereldwijd” aanbod van moderne jachten te kunnen bieden wordt er in veel gevallen nauw samen gewerkt met lokale bedrijven die de kwaliteit en service verlenen die wij en u als klant mag verwachten.


Zeilen in Kroatië biedt jachten aan van alle bekende merken als Hanse, Bavaria, Beneteau, Elan en Jeanneau! Zeiljachten met uitstekende zeileigenschappen die uw verblijf aan boord zo comfortabel mogelijk te maken.

Uw zeilvakantie begint al bij het uitzoeken van een geschikt zeiljacht. Bij het selecteren houdt u rekening met het aantal cabines, slaapplaatsen, leeftijd type en prijs. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaald type of merk? Geef dit in de offerte aanvraag aan en wij geven u een overzicht van de beschikbare zeiljachten voor uw bestemming!

Zeilen in Kroatië heeft het juiste schip voor u en voor elk budget. Door ons aanbod ieder jaar te vernieuwen kunnen wij altijd jonge zeiljachten aanbieden! Klik hier voor ons aanbod, de prijzen en bestemmingen!

Zorgeloos genieten

De jachten die wij u aanbieden zijn standaard uitgerust zodat u tijdens de vakantie niets hoeft te missen. De jachten hebben onder andere:

 • Een elektrische ankerlier
 • Compleet keuken inventaris, koelkast en oven
 • Radio/CD speler
 • Warm water douche in de natte cel én op het achterdek
 • Up to date navigatie apparatuur zoals een elektronische kaartplotter en autopilot
 • Zeekaarten en pilots. Bij deelname aan onze flottielje in Kroatië krijgt u ook een Nederlandstalig boordboek
 • Havengeleden in de vertrekhaven zijn bij de prijs inbegrepen!
 • Zwemvesten; voor alle volwassenen liggen er zwemvesten aan boord. Voor de kinderen regelen wij zonder   extra kosten speciale kinderzwemvesten. Graag bij boeking leeftijden even doorgeven!
 • Veiligheidsnet; wij zorgen ervoor dat voor vertrek uw boot is voorzien van een veiligheidsnet tussen de reling. Extra veilig voor de aller kleinste schippers. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten!
 • Linnen en beddengoed zijn op alle zeiljachten aanwezig zonder extra kosten!
 • Zeilen zijn maximaal 5 jaar in gebruik ! 
 • Bij Zeilen In Kroatië betaald u nooit reserveringskosten!

Scheepstype

Zeiljachten vanaf 30ft tot 57ft van diverse merken met het maximaal aantal slaapplaatsen voor 12 personen. Uitgerust met rolgenua, classic grootzeil of rolgrootzeil. Door onze ervaring weten wij welk type het best aansluit op uw wensen. Vraag ons om advies of maak uw wensen kenbaar in de offerte aanvraag! Met een zeiljacht vaar je zelfstandig, sluit je aan bij onze flottieljes of je neemt een schipper aan boord.

Zeiljachten-onze-vloot

Catamarans zijn perfecte zeiljachten voor een familie, vrienden groep of bedrijven die veel leefruimte wensen zowel binnen als op het dek, comfort en privacy door de vele hutten aan boord. Een catamaran ligt stabiel op het water en een voordeel is dat de catamaran nauwelijks diepgang kent. Zo heeft u toegang tot vele verlaten stranden en baaien waar andere niet kunnen komen!

Wij hebben catamarans beschikbaar in Kroatië, vanuit diverse plaatsen. De catamaran kunt u zelf varen of met ervaren schipper van Zeilen In Kroatië. In Kroatië kunt u met een catamaran natuurlijk ook aansluiten bij onze flottieljes!

Motorjachten snel, luxe en sportief of rustig toeren langs vele eilandjes of baaien. Zeilen In Kroatië geeft u de mogelijkheid te genieten van de verdiende watersportvakantie aan boord van verschillende comfortabele motorjachten. Vele bestemmingen en een gevarieerd aanbod vind u in ons overzicht en prijslijst.  

Fmotorjacht-onze-vlootF

Ik wil graag meer info over de beschikbare boten

Gullets  Leef je droom en huur een compleet verzorgd traditioneel zeiljacht inclusief bemanning. Rustig toeren langs vele eilandjes van Kroatië, voor anker in de prachtigste baaien. Vele bestemmingen en een gevarieerd aanbod. Een vrijblijvende prijsopgave op aanvraag. 

motorjacht-onze-vloot

Ik wil graag meer info over de beschikbare boten
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!