Close

ONZE FORMULES

 
Zeiljacht huren

Boek de ultieme zeilvakantie en schipper zelf aan boord van je “privé” zeiljacht op één van onze verhuur bestemmingen. Hierbij vaar je zelfstandig een route door het gebied en ervaar je de vrijheid die een zeilvakantie met zich meebrengt.

Je vaart je eigen koers en voordat je het ruime sop kiest zorgt ons ervaren team ervoor dat alles op de haven van vertrek geregeld is. Indien gewenst bijvoorbeeld de eerste boodschappen die klaar staan, handdoeken, gratis reddingsvesten voor de kinderen of een veiligheidsnet. Het enige wat u hoeft te doen is inchecken en genieten van de zeilvakantie!

Bij Zeilen In Kroatië heeft u altijd een vast contact persoon die u altijd voor, tijdens en na uw zeilvakantie kunt aanspreken. Makkelijk en altijd een persoonlijk advies.

Wij geven aanvullende reisinformatie en alle tips en voor de diverse bestemmingen. Uit ervaring de mooiste vaarroutes, informatie over de heen,- en terugreis en eventuele overnachtingsmogelijkheden tijdens de heenreis.

Te weinig zeil-ervaring? Dit zegt niet dat je niet deel kan nemen aan een zeilvakantie! Op al onze bestemmingen is het mogelijk een ervaren schipper in te huren. De schipper verzorgt het dagelijks runnen van het jacht en jullie genieten van de omgeving en de rust.

Voor vertrek leren zeilen, bijspijkeren of een dagje inzeilen? Ga voor een overzicht voor alle opleidingen bij onze Zeilschool in Muiden.

Vraag uw offerte aan

 
Flottielje zeilen

Flottielje zeilen houdt in dat je als schipper op je “eigen” zeiljacht zelfstandig een avontuurlijke route vaart samen met meerder zeiljachten en het begeleiding schip van de flottielje.

Ideaal voor alle beginnende zeilers die houden van een stukje begeleiding op de achtergrond maar ook voor de gevorderde zeilers die ervan houden om eind van de dag samen met de andere flottielje deelnemers op een terrasje te genieten van de omgeving en de de ins en outs van de zeildag te bespreken.

In de ochtend organiseert de begeleiding een schippers briefing waarin de route van de dag wordt besproken en het weer. Waar zijn de mooie baaien voor een verfrissende duik, waar is de kans op dolfijnen het groots, eventuele ondieptes en wat kunnen we verwachten op de aankomst plaats.

Na de ochtend briefing bepaal je zelf hoe laat je vertrekt. Pak je de volle dag op het water en vertrek je direct of wandel je nog even lekker door de straatjes van het authentieke dorpje. Je kan samen met de andere deelnemers koers zetten richting de volgende bestemming, individueel zeilen of afspreken in een mooie baai onderweg. Hoe je de dag indeelt bepaal je met onze flottieljes zelf!

Meer Info
kids-gezin-flottielje

Flottielje zeilen is ideaal voor gezinnen

Voor gezinnen is flottielje zeilen bij ons ideaal! Bij het maken van de routes is er bijvoorbeeld rekening gehouden met de afstanden. Zo blijft er voldoende tijd over om lekker te zwemmen en te snorkelen in helder blauw water. Wil je wel mijlen maken? Dan wijk je gewoon af van de route en zeil je via andere verrassende eilanden naar de eind bestemming.

Tijdens de vakantie periodes bestaat 80% van onze deelnemende jachten uit gezinnen. Zo is er een leuke mix van verschillende leeftijden met vele vriendjes en vriendinnetjes voor alle leeftijden! Bij boeken al nieuwsgierig wat de samenstelling van de flottielje wordt? Neem met ons contact op! Wij informeren je graag!

Avontuurlijke flottielje zeilroutes

De flottielje routes zijn met veel zorg samengesteld. Door onze ervaring weten wij de mooiste baaien en dorpjes te vinden. Wij wijken graag af van de gebruikelijke routes en bezoeken geen grote en dure jachthavens maar meren af aan de kade’s van authentieke dorpjes of onder de sterrenhemel in een mooie baai. Elke dag is weer een nieuw avontuur met veel afwisseling.

Bij zeilen in Kroatië varen we in het hoogseizoen aparte 1-weekse en 2-weekse routes. Zo kom je na 1 week dus niet terug in de thuishaven om de groep te wisselen en haal je het maximale uit de twee weken dat je gaat zeilen.

Vraag uw offerte aan
ervaring-flottielje-stuurvrouw

Hoeveel zeilervaring heb je nodig voor flottielje zeilen?

Voor een flottielje vakantie heb je natuurlijk wel enige zeil ervaring nodig. Je moet zelfstandig kunnen afvaren, aanleggen, ankeren en navigeren. De flottielje begeleiding is altijd in de buurt om een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is.

Heb je nog helemaal geen zeilervaring dan kan je kiezen voor een volledige CWO zeilcursus op onze zeilschool in Muiden. Tijdens dit traject leer je zelfstandig zeilen op een volwaardig kajuitzeiljacht en zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat.

Je kan er ook voor kiezen om het zeilen aan een schipper van Zeilen in Kroatië over te laten. Zo is er maximale ruimte voor ontspanning en bepaal je zelf in hoeverre je betrokken bent bij het zeilen. Onze schippers brengen graag de basis principes van het zeilen bij.

Uitdagende flottielje bestemmingen

Uitdagende flottielje bestemmingen in Kroatië en Italië. Klik op de bestemming naar keuze voor meer informatie, prijzen, zeiljachten, routes en reis-informatie.

Weet je al waar je naar toe wilt op zeilvakantie? Dan kan je met ons contact opnemen of je vraagt via onze offerte aanvraag een prijsopgave voor deelname aan de flottielje in de betreffende flottielje bestemming.

Voor antwoord op de meest gestelde vragen over flottielje bekijk je deze pagina.

Vraag uw offerte aan

 
Mee-zeilvakantie

Ontspannen of Actief Meezeilen in Kroatië, Griekenland en Italië

Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

Om deel te nemen aan een zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.

Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken regelmatig een tussenstop om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avond meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.

zeiljacht-meezeilen

Het zeiljacht waar je op gaat zeilen

Het zeiljacht waarop je zeilt maakt onderdeel uit van onze avontuurlijke flottieljes. Zo heb je veel gezelligheid onderling op het schip maar ook met de andere deelnemers van de flottielje. Tijdens de schoolvakantie periodes bestaan onze flottieljes grotendeels uit gezinnen. Een meezeilvakantie tijdens deze periode is dan ook ideaal voor gezinnen! Meer informatie over flottielje zeilen?

Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljachten voorzien van meerdere twee persoons hutten, douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.

Onze schippers

De schippers van zeilvakantie.nl zijn allemaal enthousiaste Nederlandse zeilers en zijn bekend in het betreffende vaargebied. Zij brengen je naar de verscholen baaien en pittoreske dorpjes. Zij zijn onze trots en dragen ieder jaar weer bij aan vele geslaagde vakanties. Met plezier zorgen ze voor een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie!

Het mooiste zeilgebied van Europa

Oordeel zelf en zeil mee aan boord van ons meezeilschip vanuit Sukosan (Zadar) in Kroatië! Kroatië is het land van 1000 eilanden en uitstekend geschikt voor een geslaagde zeilvakantie. Pittoreske dorpjes, mooie baaien en helder blauw water. Over het algemeen goede wind en vriendelijke temperaturen. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is tussen de 25° en 30°C. Informatie over onze zeilvakantie in Kroatië vind je hier.

Kroatië is ideaal bereikbaar over de weg of door de lucht. Met de auto is het ruim 1500 km en via de Low- Cost Airlines vlieg je tegen scherpe tarieven naar de vertrekhaven! Zeilvakantie.nl help je graag bij het zoeken en boeken van de juiste vlucht. 

Contact

Klik hier voor de meezeilen prijslijst, vertrek-data en praktische informatie.
Kijk ook even op onze meest gestelde vragen-pagina.

 
Leren Zeilen / Zeilschool Muiden

Onze liefde voor zeilen delen we graag met u tijdens de zeilopleidingen. De lessen die wij aanbieden zullen uw zeiltochten en zeilvakanties meer plezier geven in het zeilen. Onze zeilschool in Muiden biedt de mogelijkheid tot verschillende zeilcursussen.

CWO Kajuitzeilopleiding – Manoeuvreercursus – Inzeildagen/Opfriscursus

Bij Zeilschool Muiden zijn er volop mogelijkheden om te leren zeilen. 

Wij bieden zeilcursussen aan voor beginners en gevorderden.


Neem contact op met Zeilschool Muiden voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Contact
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!