Close

 
Jongeren zeilvakantie in Kroatië!

Graag op een zeilvakantie maar toch te weinig ervaring, of wel de ervaring maar liever met leeftijdgenoten op vakantie?
Dan is dit je kans. Eén week  – Zon, Zeilen en Feest !

Speciaal voor jongeren tussen 18 en 25 jaar !

Welkom aan boord ! Zeilers van alle niveau’s en het zeiljacht voorzien met professionele schipper. Betaalbare luxe rondreis, waarbij er leuke evenementen worden georganiseerd. Elke dag is uitzonderlijk. Elke avond een andere locatie !  

Kristalhelder water, frisse wind, regatta’s en gezellige diners zijn de ingrediënten van “de reis van je leven” !  

Interesse?

Zeilen in het Middellandse zee gebied

In het middellandse zee gebied heb je ruime keuze uit fantastische zeilgebieden met het voordeel dat het relatief dichtbij Nederland ligt en vaak te bereiken per eigen vervoer of op slechts op 2 uur vliegen.

Zeilen in Kroatië

Kroatië is het land van de 1000 eilanden en sinds de Romeinen al een geliefde vakantie bestemming. De afwisseling is er groot, mooie natuur en vele historische steden en pittoreske dorpjes. De vele eilanden zorgen voor relatief beschut en ontspannen zeilen in Kroatië.

De zeilweek zal vertrekken vanuit regio Dalmatië regio. Steden als Vodice, Trogir en Hvar staan zeker op de kaart, en we zullen zeker de kleinere pitoreske dorpjes niet overslaan !

Kroatië kent in de zomer een aangenaam klimaat (25°-30°) en uitstekende omstandigheden om te zeilen. Het voordeel van zeilen in Kroatië is dat het ook per auto makkelijk te bereiken is. De vertrekhaven in het centrale deel van Kroatië ligt op 1500 km vanaf Utrecht. De Lowcost Airlines hebben Kroatië ook ontdekt. Je vliegt voor aantrekkelijke tarieven op bijvoorbeeld Zadar of Split!

Hoe, wat en wanneer?

Voor seizoen 2019:

25 mei 2019
8 juni 2019


Aantal deelnemers  : 6 personen

Prijs : 595,- euro pp.

Wat is inbegrepen?

Wonen op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen jouw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt jou mee naar verborgen grotten, rust lagunes, de perfecte plek voor klif duiken en nog veel meer super leuke bestemmingen. De schipper is Nederlands.

Inclusief :                                          

  • Accommodatie (bed in cabine)                   
  • Schipperservices                                     
  • Bedlinnen (lakens,dekens).                        
  • Welkom aan boord borrel                           

Exclusief :

  • Reis naar bestemming
  • Boordkas (150,-euro)
  • Avondeten en drinken aan wal
  • Excursies aan wal (vrij van deelname).

Boordkas :

Voor we de trossen losgooien, maken we een ‘boordkas’. Vanuit deze boordkas worden de boodschappen, havengelden, diesel, water, schoonmaakkosten jacht ed. betaald. De kosten van de boordkas bedragen € 150 p.p.p.w. De schipper is vrijgesteld van betaling aan de boordkas. De boordkas is alleen bedoeld voor eten en drinken(non-alcoholisch) aan boord (ontbijt en lunch) en de onkosten aan boord.

Nog vragen?
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!